Ungdommen i Vanløse Floorball

Vanløse Floorball har ungdomshold for alle aldre, niveauer og for både drenge og piger.

Årgangene for de forskellige hold er kun vejledende. Dvs. at du kan spille på et hold, hvor der er kammerater, som er yngre eller ældre end dig. Hvis du fx gerne vil følges med en god ven, men I ikke er født samme år, så kan I godt træne sammen.
Når du bliver rigtig god til at spille floorball, kan det være, at vi tilbyder dig at træne og spille kampe på et ældre hold, så du får flere udfordringer.

Vores hold spiller i Danmarksturneringens A-rækker U11-U17. Vi har et enkelt U13 flex-hold og to pige flex-hold.
U5/U7, U9 og U11/begyndere deltager i Kidzliga-stævner.

Siden sæsonen 2017/18 har Vanløse Floorball haft et fantastisk og succesrigt holdfællesskab med Frederiksberg Floorball Club på U11, U13, U15 og U17 samt på pigeholdene.

Du har to prøvetræninger.

I starten kan du låne en stav af klubben. Træningstøj og indendørssko sørger du selv for.
På kortere sigt skal du have købt din egen stav og senere klubbens officielle spillerdragt.

Kontakt ungdomsformand Jesper Malm på jespermalm@hotmail.com eller mobil 2294 4161, så finder vi ud af det.

Velkomstbrev - læs her ...

Se vores ungdomshold ved at trykke på nedenstående links: