Årets aktiviteterKlik her for at se hele kalenderen...

Vanløse Floorballs årshjul 2019/2020

Vanløse Floorballs årshjul oplister en række aktiviteter, der foregår i løbet af en sæson. Vi forventer, at medlemmer og forældre til klubbens børn og unge bakker op om og deltager i arrangementerne - mest for at styrke fællesskabet og sammenholdet, men nogle gange også for at forbedre klubbens økonomi.

Sæsonstart
Opstart på sæsonens træning i uge 33 2019 i Vanløsehallen. Træning på Kirkebjerg Skole starter op i september. Tid: Se klubbens hjemmeside www.vanlosefloorball.dk/vores hold for de enkelte holds træningstider.

Kontingent
Betaling af kontingent for hele sæsonen 2019/20. Hvis der ikke er blevet betalt kontingent, kan du ikke træne eller spille kampe for holdet.
Seneste rettidige indbetaling er 1. august 2019.

Forældremøder
1-2 gange pr. sæson afholdes forældremøde for U5/U7-, U9-, U11-, U11 pige, U13-, U13 pige, U15- og U17-hold.
Se de enkelte holds Facebook-gruppe for dato og tidspunkt.

Toughest
Medlemmer og forældre til klubbens børn og unge bakker op om klubkassen og er hjælpere i årets Toughest 2019 på Femøren/Amager Strandpark. Det er en vigtig indtægtskilde for os.
Lørdag den 14. september 2019 kl. 8.30-17.30
Søndag den 15. september 2019 kl. 8.30-14.30

Bestyrelsen indkalder til årets generalforsamling en aften i oktober.
Hør formandens årsberetning og vær med til at vælge bestyrelse. Mød op og kom med input – vi vil gerne i dialog med medlemmerne.
I forbindelse med generalforsamlingen er der fællesspisning for både voksne og børn fra kl. 18.00 i Sportscaféen.
Tirsdag den 29. oktober 2019 kl. 19.00. Indkaldelse sendes til klubbens medlemmer pr. mail.

Motionsstævne
Vanløse Floorball inviterer til stævne for motionister. Der spilles 3 mod 3 på mindre baner i 4 rækker - herrer, damer, mix og seniorer.
Fredag den 15. november 2019 kl. 19.00 i Vanløsehal 1

Kidzliga stævne
Ministævne for U7-, U9- og U11-spillerne. Vanløse Floorball inviterer de andre klubber til en sjov dag i Vanløsehallerne. Der er medaljer til alle deltagere.
Lørdag den 28. marts 2020 kl. 13.30 i Vanløsehal 1

Juleafslutning i ungdomsafdelingen (U5-U17)
En fredag i december spiller vi fælles ministævne i Vanløsehal 1 og hygger bagefter med æbleskiver og juice/kakao i Sportscaféen. Forældrene hjælper til og deltager i arrangementet, så vi får sagt tak for i år og ønsket hinanden en god jul.

Teenliga
Vanløse Frederiksberg Floorball inviterer alle U13-, U15- og U17-hold fra klubberne på Sjælland til Teenliga.

Klubfest
Vi er en forening baseret på frivillighed. En gang om året slapper vi af, hygger og fester sammen. Årets frivillige vil blive kåret løbet af aftenen. Der er nødt til at være en vis egenbetaling, men klubkassen bidrager også til budgettet, som tak for indsatsen. Uden frivillighed var der ingen klub, der hed Vanløse Floorball.

Kidzligastævne
Ministævne for U7-, U9 og U11-spillerne. Vanløse Floorball inviterer de andre klubber til en sjov dag i Vanløsehallerne. Der er medaljer til de vindende hold.

Landsstævne 2020
Ungdomsholdene deltager i det uofficielle Danmarksmesterskab. Det er en herlig weekend, hvor vi både spiller en masse floorball og har det sjovt sammen med hinanden og de andre spillere. Der er altid brug for forældre til at hjælpe trænere og holdledere med alt det praktiske. Spillerne bliver også altid glade, når familie og venner sidder på bænken og hepper.
Vi plejer at være mere end 120 spillere, trænere, holdledere og forældre, der følges til Landsstævnet i to store busser.
24 - 26. april 2020 i Frederikshavn

Vanløse Floorball Cup
Danmarks største 3-mands floorball turnering for sponsorer, firmahold og andre sammensatte hold. En sjov og aktiv dag i Vanløsehallerne.

Budgetmøde
Bestyrelsen indkalder til årets budgetmøde i maj måned Kom og hør fremlæggelsen af næste års budget. Når du møder op, har du også mulighed for at få indflydelse på de økonomiske prioriteringer i din klub.
I forbindelse med budgetmødet er der fællesspisning i Sportscafeen fra kl. 18.00.

Byfest
Vanløse Floorball plejer at deltage i Vanløse Byfest ”Vanløse på den 2. ende” i juni måned. Vi sætter en bane op på Jernbane Alle, så Vanløse-borgerne kan prøve at spille floorball.

Sæsonafslutning
Vi holder afslutning for ungdommen en fredag i juni måned.
Vi mødes i Vanløsehal 1 kl. 16.30, spiller floorball blandede hold mod hinanden på små baner og spiser sammen i Sportscaféen kl. 18.00-20.00.
Vi skal også have kåret årets målscorer, årets fighter og årets spiller på hvert hold U11-U17.
Forældrene hjælper til og deltager i arrangementet, så vi får sagt tak for i år og ønsket hinanden en god sommer.