U9 - SÆSON 2019/2020

Vanløse Floorballs U9-hold består af en flok friske børn, der elsker sjov og leg med floorballspillet. Holdet er blandet hold med både drenge og piger.
Til træning på U9 skal man lære at spille floorball sammen med holdkammeraterne. Det sker altid i rammen af sjove lege på mindre baner og små mål.
Vores U9-hold deltager i Kidzliga-stævner, hvor spillerne prøver at spille mod andre hold fra andre klubber.

U9 træner om tirsdagen på Kirkebjerg Skole og sammen med U5/U7 om fredagen i Vanløsehal 1 - og der er plads til flere børn på holdet.
Der er også mulighed for at træne lørdag formiddag i Mariendalshallen sammen med U9-spillerne fra Frederiksberg Floorball Club.

Stave, briller, den officielle klubdragt og alt andet udstyr handles i Floorballcentret i Rødovre til fordelagtige priser for klubbens medlemmer.

Thomas Lunau (H3) og Natacha Voss

Hvis du vil vide mere om hold og træningstider, så kontakt træner Thomas Lunau på tlunau@gmail.com eller mobil 6116 8553.