U11 - SÆSON 2019/2020

Vanløse Floorballs U11-hold har også i denne sæson holdfællesskab med Frederiksberg Floorball Club.
På U11-holdet er der både børn, der har spillet floorball i et par sæsoner og børn, der lige er startet op. Holdet består af en god blanding af piger og drenge mellem 9 og 11 år. På U11 er der fokus på sjovt floorballspil og kammeratskab.
Vores U11-hold deltager i Kidzliga-stævner og spiller kampe på stor bane mod andre klubber i Danmarksturneringens U11A-række.

U11 træner en dag om ugen i Vanløsehal 1 på stor bane og en dag om ugen på Falkonergårdens Gymnasium - og spillerne vil gerne have flere kammerater på holdet.

Mads og Mikkel Staunsholm (H3) og Sophus Ørnskov (H1)

Hvis du spiller kampe for klubben i Floorball Danmarks Danmarksturnering, skal du have købt dit eget spillertøj.
Den officielle klubdragt, stave, briller og alt andet udstyr handles i Floorballcentret i Rødovre til fordelagtige priser for klubbens medlemmer.

Hvis du vil vide mere om hold og træningstider, så kontakt ungdomsformand Jesper Malm på jespermalm@hotmail.com eller mobil 2294 4161.