U13 - SÆSON 2019/2020

Vanløse Floorballs U13-hold har også i denne sæson holdfællesskab med Frederiksberg Floorball Club.
U13 består både af børn, der har spillet floorball i flere år og børn, der har spillet i kortere tid. Man kan også sagtens være nybegynder på holdet.
Til træning er der fortsat fokus på kammeratskab og det sjove ved floorballspillet. Gennem forskellige øvelser fokuserer vi på teknik, pasningsspil og det at spille sammen som et hold.
Vores U13-hold spiller kampe i Danmarksturneringens U13A og U13Flex.

U13 træner en dag om ugen i Vanløsehal 1 på stor bane og en dag om ugen på Falkonergårdens Gymnasium - og spillerne vil gerne have flere kammerater på holdet.

Jesper Malm (herremotion), Kasper Sommer (U17) og Sylvester Malm (U15)

Hvis du spiller kampe for klubben i Floorball Danmarks Danmarksturnering, skal du have købt dit eget spillertøj.
Den officielle klubdragt, stave, briller og alt andet udstyr handles i Floorballcentret i Rødovre til fordelagtige priser for klubbens medlemmer.

Hvis du vil vide mere om hold og træningstider, så kontakt ungdomsformand Jesper Malm på jespermalm@hotmail.com eller mobil 2294 4161.