U15 - SÆSON 2019/2020

Vanløse Floorballs U15-hold har også i denne sæson holdfællesskab med Frederiksberg Floorball Club.
U15 består af spillere, der har spillet i flere år, men du kan sagtens spille med, selv om du er nybegynder.
Træningen har fokus på fysik og teknik, men gennemføres altid med opmærksomhed på, at det skal være sjovt at blive bedre til floorball.
U15 deltager i Danmarksturneringens U15A-række.

U15 træner to gange om ugen i Vanløsehal 1 på stor bane - og der er altid plads til nye spillere, der har lyst til at prøve kræfter med sporten.
U15 træner sammen med U17-spillerne.

Johannes Ørnskov, der er en erfaren floorballspiller og træner, og Magnus Nyrop (H1).

Hvis du spiller kampe for klubben i Floorball Danmarks Danmarksturnering, skal du have købt dit eget spillertøj.

Hvis du vil vide mere om hold og træningstider, så kontakt ungdomsformand Jesper Malm på jespermalm@hotmail.com eller mobil 2294 4161.