Elite

Herre 1 – sæson 2020/2021

Vanløse Floorballs Herre 1 er klubbens bedste herrehold.
Holdet fortsætter med at spille i Select Floorball Ligaen i sæsonen 2020/2021.

H1 er for dygtige og rutinerede floorballspillere, der brænder for at spille på et hold med ambitioner og et stærkt sammenhold, og holdet består af en blanding af dygtige unge spillere og de mest talentfulde spillere fra vores ældste ungdomshold.
Holdet træner to gange om ugen i Vanløsehal 1.

Denne sæsons trænerteam er Johan Selander, Michael Bømervang og Morten Hartmann.

Johan er en dygtig floorballspiller, der har spillet i de bedste rækker i Sverige. I sidste sæson spillede han for Benløse FC's ligahold. Samtidig har han også erfaring for træning af ungdomspillere. Johan passer også rigtig godt ind i forhold til klubbens værdier og langsigtede plan for at udvikle et dygtigt og bæredygtigt ligahold.
Johan bliver spillende træner i Vanløse Floorball.

Michael Bømervang er en stor kapacitet, som kom til klubben i sidste sæson. Michael har erfaring fra både ishockey og floorball. I flere år var han fysisk træner til Floorball Danmarks talent-/regionssamlinger.

Morten Hartmann har været med til at udvikle ungdomsspillere i ishochey, men han er også selv en dygtig floorballspiller. Morten var for et par sæsoner siden med til at spille vores unge hold fra 1. division og op i ligaen.

Samtidig har klubben indgået aftale med to svenske profiler, der med deres erfaring og ro skal være med til at støtte og udvikle spillerne og holdet til både træning og kampe.

Det er i de kommende år, at holdet skal blive mere samspillet og opnå den erfaring og rutine, der gør, at man vinder kampe. Målet er, at Vanløse Floorball placerer sig i top 3 inden for en kort årrække.

Alexander Sundsfjord og Thomas Lehnert vil fortsat være tilknyttet ligaholdet, så der skabes de bedste rammer i den kommende sæson.

Det bliver meget spændende at følge H1 i 2020/21.

Har du lyst til at komme til prøvetræning på H1, skal du kontakte Sander Sundsfjord på sundsfjord@hotmail.com eller skrive direkte til os på vores Facebook side – Vanløse Floorball.