Elite

Herre 1 – sæson 2019/2020

Vanløse Herre 1 er klubbens bedste herrehold.
Holdet fortsætter med at spille i Unihoc Floorball Liga øst i sæsonen 2019/2020.
Holdet består af en blanding af dygtige unge spillere og de mest talentfulde spillere fra vores ældste ungdomshold. Holdet er for dygtige og rutinerede floorballspillere, der brænder for at spille på et hold med ambitioner og et stærkt sammenhold. Holdet træner to gange om ugen i Vanløsehallen.

Ligaherrernes træner er den svenske profil Marck Lundberg. Marck har spillet i den bedste række i Sverige og har flere kampe på det svenske landshold, så han er en kapacitet ud over det sædvanlige i dansk floorball.
Vanløse Floorballs fokus på udvikling og langsigtede målsætninger har passet fint til Marcks ønske om at være med til at drive og udvikle sporten i Danmark. Som klub ser vi en fantastisk mulighed for at få maksimalt fokus på den sportslige udvikling af klubben, og samarbejdet mellem Alexander Sundsfjord og Marck Lundberg har skabt en fantastisk bro mellem vores ungdoms- og seniorafdeling.
I denne sæson suppleres trænerteamet med endnu en stor kapacitet - Michael Bømervang.
Vanløses klare ambition fra 2016 om at vende tilbage til den bedste landsdækkende række - Unihoc Ligaen - er lykkes.
Det er i de kommende år holdet skal blive mere samspillet og opnå den erfaring og rutine, der gør, at man vinder kampe. Målet er, at Vanløse Floorball placerer sig i top 3 inden for en kortere årrække.

Har du lyst til at komme til prøvetræning på H1, skal du kontakte Sander Sundsfjord på sundsfjord@hotmail.com eller skrive direkte til os på vores Facebook side – Vanløse Floorball.