Bredde

Herre 3 – sæson 2019/2020

H3 er klubbens hyggehold, hvor der er plads til alle, der vil prøve kræfter med floorball – både i forhold til træning og kampe. Der er plads til at være let øvet og have det sjovt såvel sportsligt som socialt. Holdet består af spillere, der har spillet i mange år, og som bare vil have det sjovt, og klubbens mindre rutinerede spillere, der kun har spillet floorball 1-2 sæsoner.
Træning vil normalt bestå af lidt let opvarmning efterfulgt af forskellige teknik- og spilforståelsesøvelser, hvorefter der spilles kampe på baner af forskellige størrelser alt efter deltagerantallet.
Når man er tilmeldt holdet, har man mulighed for at træne en gang om ugen sammen med klubbens andre herre-breddehold.

Der er kamp ca. hver fjortende dag i sæsonen.
H3 spiller i Serie 1 øst.
Hvis du vil høre mere om holdet og prøve at komme til træning, kan du kontakte næstformand Thomas Lunau på mail tlunau@gmail.com eller mobil 6116 8553.