Pigefloorball - sæson 2020/2021

For første gang i Vanløse Floorballs historie tilmeldte vi et U11 pige flex i danmarksturneringen i sæsonen 2018/19. Det blev en stor succes både sportsligt og socialt, så allerede fra denne sæson har vi to pigehold - U11 pige flex og U13 pige flex.
Alle klubbens pigespillere årgang 2003-2010 træner sammen hver mandag eftermiddag i Vanløsehallen. De andre ugedage fortsætter de yngste pigespillere med at træne sammen med de jævnaldrende drenge. De ældste pigespillerne har deres egen træningstid torsdag aften på Kirkebjerg Skole.
Pigerne spiller enten kampe på pigehold til ministævner, U11 pige flex eller U13 pige flex. De er alle fortsat velkomne til at spille kampe sammen med drengene.
Der venter vores pigespillere endnu en spændende sæson med egne trænere, holdledere, træningstider og kampe mod andre pigehold i øst.

INFORMATION OM HOLDET

Vi har pigespillere på alle vores hold fra U7 til U15, men piger fra 10-16 år har egen træningstid mandag kl 16.30-18.00 i Vanløsehal 1. De ældste piger (12-16 år) træner også sammen torsdag aften i Kirkebjerghallen.

Rigmor B. Larsen og Marina Sundsfjord, som begge spiller på D1, og Sofus Nielsen (H1)

Hvis du spiller kampe for klubben i Floorball Danmarks Danmarksturnering, skal du have købt dit eget spillertøj.

Hvis du vil vide mere om pigeholdene og træningstider, så kontakt formand Merete Øverup på formand@vanlosefloorball.dk