Bestyrelsesformand
Merete Øverup
formand
Merete har som mor til to sønner, der begge har spillet floorball i mange år, været med på sidelinjen i Vanløse Floorball i en årrække. Først som holdleder og for fire år siden valgte hun at træde ind i bestyrelsen for at bidrage til klubbens udviklingsarbejde.
Som formand tager hun sig af samarbejdet med eksterne aktører fx Vanløse Idrætsråd, DGI, Floorball Danmark og pressen. Merete påtager sig også en del kommunikationsopgaver bl.a. udarbejdelse af velkomstbrev og flyers samt opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden sammen med Lise.
Merete er suppleant i Vanløse Lokaludvalg, hvor hun bl.a. vil bidrage til udviklingen af idrætten i Vanløse.
Merete kan kontaktes på mobil 5184 9724 eller formand@vanlosefloorball.dk
Thomas Lunau
næstformand, ligaudvalget
Thomas har været frivillig i Vanløse Floorball lige siden hans ældste søn begyndte at spille i klubben, og nu spiller han også selv floorball på H3. Desuden er han træner for vores U5/U7/U9-hold, hvor hans yngste søn spiller.
Som tidligere ungdomsformand er Thomas stadig med til at planlægge sæsonen i forhold til hal- og træningstider. Samtidig er han fortsat en stor støtte for U17-holdet.
Thomas er ophavsmand til vores succesrige Kidzliga-koncept "Fun for All Floorball".
Han er også en flittig fotograf og skribent, så han lægger tit billeder og indlæg på Facebook.
Sidste nye kasket er som medlem af vores ligaudvalg, hvor Thomas skal være med til at udvikle eliten i Vanløse Floorball.
Thomas kan kontaktes på mobil 6116 8553 eller på tlunau@gmail.com
Bestyrelsesmedlem
Allan Frank Walther
kasserer
Allan tager sig af vores budget og regnskab, indberetning af medlemstal, ansøgning om tilskud, årsrapport mv. med struktur og overblik. Vores budget kunne ikke være i bedre hænder.
Som far til en af vores ældre drengespillere er Allan meget interesseret i at være med til at udvikle klubben. Han har til stor fordel for Vanløse Floorball en del erfaring for bestyrelsesarbejde i en frivillig forening.
Allan kan kontaktes på kasserer@vanlosefloorball.dk
Jesper Malm
ungdomsformand
Jesper blev valgt ind i bestyrelsen i 2017 og blev umiddelbart efter ungdomsformand, da han har to drenge, der spiller på U13 og U15 i Vanløse Floorball.
Han spiller selv floorball på herreholdet i Frederiksberg Floorball Club, hvor han er formand. Jesper er sammen med Merete med til at skabe synergi i holdfællesskabet mellem Frederiksberg og Vanløse Floorball.
Jesper er meget engageret og energisk og har påtaget sig mange opgaver udover bestyrelsesarbejdet. Bl.a. har han siden jul også været en succesfuld ungdomstræner, og han fortsætter som U13-træner i sæsonen 2019/2020.
Nicolai Salomon
senioransvarlig
Nicolai har været bestyrelsesmedlem i flere år, og han har sørget for sæsonens sekretariatsplan lige så længe.
Nicolai er selv aktiv floorballspiller på et af vores herrehold. Samtidig er han er træner for vores seniormotionshold.
Som senioransvarlig i Vanløse Floorball skal Nicolai være med til at sammensætte seniorudvalget og udvikle vores breddeafdeling.
Nicolai kan kontaktes på mobil 2888 2055
Bjørg Apol
pige- og damefloorball
Bjørg blev som spiller og holdleder på dameholdet valgt ind i bestyrelsen i 2017.
Bjørg har altid været en meget aktiv og hjælpsom frivillig. For sin altid store indsats modtog hun årets frivillighedspris 2018-19.
Det er udviklingen af pige- og damefloorball, som hun brænder for, så fra sæsonen 2018/19 har Bjørg været en engageret træner for klubbens pigespillere.
Bjørg er en af de unge, der skal være med til fortsat at udvikle og føre klubben videre i 2020''erne.
Sofus Nielsen
træner
Sofus har været medlem af klubben siden 2004. De senere år har han været målmand på ligaherreholdet.
Sofus brænder for at udvikle sporten og har i mange år været en af klubbens ungdomstrænere. I sæsonen 2018-2019 var han træner for U17, da holdet spillede sig i Final 4.
Sofus er opmærksom på og dygtig til at skabe klubånd og fællesskabsfølelse.
Sofus har altid været frivillig i Vanløse Floorball, så det var naturlig for ham at stille op til en ledig bestyrelsespost i 2018. Sofus er en af de unge, som skal være med til fortsat at udvikle og føre klubben videre i 2020’erne.

Forretningsfører
Lise Nyrop
webadministrator
Som mor til tre drenge, der alle har spillet floorball, har Lise længe været en meget aktiv frivillig i Vanløse Floorball.
I flere år har hun været med til at arrangere Firmacuppen og sørge for en masse praktiske ting på dagen.
Ud over forretningsføreropgaverne tager Lise sig også af vores hjemmeside og opsætning af velkomstbrev, flyers mv. sammen med Merete.
Lise kan kontaktes på forretningsforer@vanlosefloorball.dk eller mobil 2845 0147
Suppleant
Rikke Nørregaard
suppleant, dametræner
Rikke er en erfaren og dygtig floorballspiller, der var med til at starte dameholdet op i 1999/2000. Efter at have stoppet med at spille for et par år siden, har hun været U13-træner og fra sæsonen 2019/20 klubbens dametræner.
Rikke er gift med en herrespiller og mor til 3 børn, hvor de 2 drenge spiller på klubbens U9- og U13-hold.
Bestyrelsesarbejdet giver Rikke mulighed for at præge klubbens udviklingsarbejde med særligt fokus på dame- og ungdomsfloorball.
Rikke brænder for, at alle skal finde glæden ved floorballspillet og -fællesskabet.

Thomas Kolling
suppleant
Thomas har været en del af Vanløse Floorball siden hans ældste søn var målmand på det nuværende U17-hold. Da han stoppede, begyndte Thomas yngste søn og senere datter til floorball. De spiller nu på U9- og U13- holdet. Thomas har alle årene bakket op ved at være chauffør, købe frugt, vaske spillertøj og sidde på bænken, når hans børn spillede.
Thomas trådte ind i bestyrelsen i 2018, fordi han gerne vil være aktiv i en klub, som nogle idlsjæle har lagt og lægger rigtig meget energi i at drive og udvikle, og hvor der en fantastisk ånd.
Som suppleant i bestyrelsen bidrager Thomas til at få planlagt og gennemført nogle af klubbens mange aktiviteter i årshjulet.