Elite

    

Herre 1 – sæson 2022/2023

 
 

Vanløse Floorballs H1 er klubbens bedste herrehold.

Holdet fortsætter med at spille i Select Floorball Liga Herrer i sæsonen 2022/2023.
 
H1 er for dygtige og rutinerede floorballspillere, der brænder for at spille floorball å et hold med ambitioner og et stærkt sammenhold. Holdet består af en blanding af dygtige unge spillere og de mest talentfulde spillere fra vores ældste ungdomshold.
Holdet træner tre gange om ugen i Vanløsehal 1.
 
Denne sæsons trænerteam er Martin Haag og Alexander Sundsfjord. Samtidig er Vidar Jonsson-Wallin tilknyttet som mental træner.
 
Martin Haag var assisterende træner i sidste sæson og fortsætter nu som hovedtræner.  Martin har stor trænererfaring fra både Sverige og Danmark. Vi glæder os over, at Martin vil fortsætte i Vanløse Floorball.

Alexander Sundsfjord vil også fortsat være tilknyttet ligaholdet som assisterende træner. Sander har fuldført DIF diplomtræneruddannelse. Kombineret med mange års trænererfaring og kendskab til spillerne kan Sander sikre både kontinuitet og udvikling.

Vidar Jonsson-Wallin skal hjælpe ligaherrerne mod nye mål og sikre udvikling både af gruppen og individet.

 
Det bliver igen en spændende sæson.  
 

 
 
 
 
 
 

Information om holdet

 
 
Har du lyst til at komme til prøvetræning på H1, skal du kontakte næstformand Thomas Lunau lunau@gmail.com eller skrive direkte til os på vores Facebook side – Vanløse Floorball.
 
 

  
            
Dame 1 Herre 1 Herre 2Herre 4
 

Kommende aktiviteter

VIS KALENDER

Seneste nyt

VIS NYHEDER