Ungdommen i Vanløse Floorball

Vanløse Floorball har ungdomshold for alle aldre, niveauer og for både drenge og piger.

Årgangene for de forskellige hold er kun vejledende. Dvs. at du kan spille på et hold, hvor der er kammerater, som er yngre eller ældre end dig. Hvis du fx gerne vil følges med en god ven, men I ikke er født samme år, så kan I godt træne sammen.
Når du bliver rigtig god til at spille floorball, kan det være, at vi tilbyder dig at træne og spille kampe på et ældre hold, så du får flere udfordringer.

Vi har et U18 og et U13 hold tilmeldt Danmarksturneringen.

U15 har to hold tilmeldt Danmarksturneringen på stor bane.

Vores U11 drenge spiller kampe på mellembane.

Pigerne spiller kampe i rækkerne U11 pige mellembane, U13 pige stor bane og U15 pige stor bane.

U5/U7, U9 og U11-begyndere deltager i Kidzliga-stævner.

Siden sæsonen 2017/2018 har Vanløse Floorball haft et fantastisk holdfællesskab med Frederiksberg Floorball Club på U11, U13, U15 og U18 samt på pigeholdene.

Siden sidste sæson har klubbens U15-piger haft et succesrigt holdfælleskab med Jægerspris Underducks.

Du har to prøvetræninger.

I starten kan du låne en stav af klubben. Træningstøj og indendørssko sørger du selv for.
På kortere sigt skal du have købt din egen stav og senere klubbens officielle spillerdragt.

Kontakt formand Jesper Malm på formand@vanlosefloorball.dk eller mobil 2294 4161, så finder vi ud af det.

Velkomstbrev - læs her ...

Se vores ungdomshold ved at trykke på nedenstående links: